- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Grūbu un ābolu biezputra saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Grūbas mērcē apmēram 6 stundas.
- Liek paredzētā ūdens daudzumā, pieliek sāli un vāra, pa reizei apmaisot, līdz grūbas gandrīz mīkstas.
- Kaltētus ābolus noskalo, sīkāk sagriež un pievieno biezputrai.
- Biezputrai pielej dzērveņu sulu, pieber cukuru un vāra, līdz grūbas mīkstas.
- Pasniedz atdzesētu ar saldu pienu.
Grūbu un ābolu biezputra
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Grūbu un ābolu biezputra saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Grūbas mērcē apmēram 6 stundas.
- Liek paredzētā ūdens daudzumā, pieliek sāli un vāra, pa reizei apmaisot, līdz grūbas gandrīz mīkstas.
- Kaltētus ābolus noskalo, sīkāk sagriež un pievieno biezputrai.
- Biezputrai pielej dzērveņu sulu, pieber cukuru un vāra, līdz grūbas mīkstas.
- Pasniedz atdzesētu ar saldu pienu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt