Grūbu un ābolu biezputra

Putras, biezeņi 2 Pēdējais atjauninājums: May 16, 2020 Izveidots: Aug 14, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Grūbu un ābolu biezputra saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Grūbas mērcē apmēram 6 stundas.
  2. Liek paredzētā ūdens daudzumā, pieliek sāli un vāra, pa reizei apmaisot, līdz grūbas gandrīz mīkstas.
  3. Kaltētus ābolus noskalo, sīkāk sagriež un pievieno biezputrai.
  4. Biezputrai pielej dzērveņu sulu, pieber cukuru un vāra, līdz grūbas mīkstas.
  5. Pasniedz atdzesētu ar saldu pienu.

Grūbu un ābolu biezputra



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Grūbu un ābolu biezputra saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Grūbas mērcē apmēram 6 stundas.
  2. Liek paredzētā ūdens daudzumā, pieliek sāli un vāra, pa reizei apmaisot, līdz grūbas gandrīz mīkstas.
  3. Kaltētus ābolus noskalo, sīkāk sagriež un pievieno biezputrai.
  4. Biezputrai pielej dzērveņu sulu, pieber cukuru un vāra, līdz grūbas mīkstas.
  5. Pasniedz atdzesētu ar saldu pienu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.