Liellopa kaulu buljons

Buljoni 8 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Jul 18, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Liellopa kaulu buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sasmalcinātus kaulus liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, uzliek vāku un karsē.
  2. Kad šķidrums sāk vārīties, ar putu smeļamo karoti noņem putas.
  3. Pēc noputošanas buljonu vāra uz mazas liesmas 1-2 stundas, nenosedzot ar vāku.
  4. Ievieno sasmalcinātas garšsaknes - burkānus, sīpolus pētersīļus un selerijas.
  5. Sāli buljonam pievieno vārīšanas beigās.
  6. Buljonu izkās caur smalku sietiņu.

Liellopa kaulu buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Liellopa kaulu buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sasmalcinātus kaulus liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, uzliek vāku un karsē.
  2. Kad šķidrums sāk vārīties, ar putu smeļamo karoti noņem putas.
  3. Pēc noputošanas buljonu vāra uz mazas liesmas 1-2 stundas, nenosedzot ar vāku.
  4. Ievieno sasmalcinātas garšsaknes - burkānus, sīpolus pētersīļus un selerijas.
  5. Sāli buljonam pievieno vārīšanas beigās.
  6. Buljonu izkās caur smalku sietiņu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.