- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Liellopa kaulu buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sasmalcinātus kaulus liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, uzliek vāku un karsē.
- Kad šķidrums sāk vārīties, ar putu smeļamo karoti noņem putas.
- Pēc noputošanas buljonu vāra uz mazas liesmas 1-2 stundas, nenosedzot ar vāku.
- Ievieno sasmalcinātas garšsaknes - burkānus, sīpolus pētersīļus un selerijas.
- Sāli buljonam pievieno vārīšanas beigās.
- Buljonu izkās caur smalku sietiņu.
Liellopa kaulu buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Liellopa kaulu buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sasmalcinātus kaulus liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, uzliek vāku un karsē.
- Kad šķidrums sāk vārīties, ar putu smeļamo karoti noņem putas.
- Pēc noputošanas buljonu vāra uz mazas liesmas 1-2 stundas, nenosedzot ar vāku.
- Ievieno sasmalcinātas garšsaknes - burkānus, sīpolus pētersīļus un selerijas.
- Sāli buljonam pievieno vārīšanas beigās.
- Buljonu izkās caur smalku sietiņu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt