- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Piparkūkas mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pagatavošana
- Cukurbiešu sīrupu ar cukur un sviestu sajauc un uzvāra.
- Karstai masai iekuļ pusi miltu.
- Pieber sasmalcinātas garšvielas un kuļ, līdz mīkla taps vienāda un atdalās no katla malām.
- Nedaudz atdzisušai mīklai pievieno sakultas olas, ūdenī izšķīdinātu sodu un potašu, pārējos miltus un samaisa.
- Iegūto mīklu sastrādā, līdz tā gluda un spīdīga.
- Izveltnē plānā kārtiņā un ar formiņu palīdzību veido cepumus.
- Liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu un cep līdz gatavs.
Piparkūkas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Piparkūkas mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pagatavošana
- Cukurbiešu sīrupu ar cukur un sviestu sajauc un uzvāra.
- Karstai masai iekuļ pusi miltu.
- Pieber sasmalcinātas garšvielas un kuļ, līdz mīkla taps vienāda un atdalās no katla malām.
- Nedaudz atdzisušai mīklai pievieno sakultas olas, ūdenī izšķīdinātu sodu un potašu, pārējos miltus un samaisa.
- Iegūto mīklu sastrādā, līdz tā gluda un spīdīga.
- Izveltnē plānā kārtiņā un ar formiņu palīdzību veido cepumus.
- Liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu un cep līdz gatavs.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt