Piparkūkas

Konditoreja 39 Pēdējais atjauninājums: Dec 01, 2019 Izveidots: Sep 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Piparkūkas mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cukurbiešu sīrupu ar cukur un sviestu sajauc un uzvāra.
  2. Karstai masai iekuļ pusi miltu.
  3. Pieber sasmalcinātas garšvielas un kuļ, līdz mīkla taps vienāda un atdalās no katla malām.
  4. Nedaudz atdzisušai mīklai pievieno sakultas olas, ūdenī izšķīdinātu sodu un potašu, pārējos miltus un samaisa.
  5. Iegūto mīklu sastrādā, līdz tā gluda un spīdīga.
  6. Izveltnē plānā kārtiņā un ar formiņu palīdzību veido cepumus.
  7. Liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu un cep līdz gatavs.

Piparkūkas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Piparkūkas mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cukurbiešu sīrupu ar cukur un sviestu sajauc un uzvāra.
  2. Karstai masai iekuļ pusi miltu.
  3. Pieber sasmalcinātas garšvielas un kuļ, līdz mīkla taps vienāda un atdalās no katla malām.
  4. Nedaudz atdzisušai mīklai pievieno sakultas olas, ūdenī izšķīdinātu sodu un potašu, pārējos miltus un samaisa.
  5. Iegūto mīklu sastrādā, līdz tā gluda un spīdīga.
  6. Izveltnē plānā kārtiņā un ar formiņu palīdzību veido cepumus.
  7. Liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu un cep līdz gatavs.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.