Zivju buljons

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Jul 18, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Zivju buljons savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Mazas zivtiņas vai zivju atgriezumus pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo, pievieno sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus un vāra uz mazas liesmas 30-45 minūtes.
  2. Tad buljonu izkāš un izlieto zivju zupu gatavošanai.
  3. Zivju filejus vara buljonā atsevišķi un pasniedz pie zupas, sakārtotus traukā.

Zivju buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Zivju buljons savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Mazas zivtiņas vai zivju atgriezumus pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo, pievieno sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus un vāra uz mazas liesmas 30-45 minūtes.
  2. Tad buljonu izkāš un izlieto zivju zupu gatavošanai.
  3. Zivju filejus vara buljonā atsevišķi un pasniedz pie zupas, sakārtotus traukā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.