- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Baraviku buljons I saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vakaru iepriekš kaltētās baravikas noskalo ar siltu ūdeni un atstāj pa nakti mirkt kādā litrā auksta ūdens.
- Pielej klāt vēl kādus 3 l auksta ūdens un uzliek baravikas 1 stundu vārīties.
- Sēnes sakapā un ieliek atpakaļ buljonā.
- Pieliek klāt iepriekš noskalotus grūdeņus un sāli un visam vēl ļauj kādas 1,5 stundas vārīties.
- Buljonu izberž caur sietu, vēlreiz uzvāra ar sviestu un skābu krējumu un tad pārlej buljona bļodā pāri nomizotam, šķēlēs sagrieztam citronam, kam izlasa sēklas. Galdā buljonu pasniedz ar kāpostu pīrāgu.
Baraviku buljons I
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Baraviku buljons I saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vakaru iepriekš kaltētās baravikas noskalo ar siltu ūdeni un atstāj pa nakti mirkt kādā litrā auksta ūdens.
- Pielej klāt vēl kādus 3 l auksta ūdens un uzliek baravikas 1 stundu vārīties.
- Sēnes sakapā un ieliek atpakaļ buljonā.
- Pieliek klāt iepriekš noskalotus grūdeņus un sāli un visam vēl ļauj kādas 1,5 stundas vārīties.
- Buljonu izberž caur sietu, vēlreiz uzvāra ar sviestu un skābu krējumu un tad pārlej buljona bļodā pāri nomizotam, šķēlēs sagrieztam citronam, kam izlasa sēklas. Galdā buljonu pasniedz ar kāpostu pīrāgu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt