Baraviku buljons I

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 15, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Baraviku buljons I saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vakaru iepriekš kaltētās baravikas noskalo ar siltu ūdeni un atstāj pa nakti mirkt kādā litrā auksta ūdens.
  2. Pielej klāt vēl kādus 3 l auksta ūdens un uzliek baravikas 1 stundu vārīties.
  3. Sēnes sakapā un ieliek atpakaļ buljonā.
  4. Pieliek klāt iepriekš noskalotus grūdeņus un sāli un visam vēl ļauj kādas 1,5 stundas vārīties.
  5. Buljonu izberž caur sietu, vēlreiz uzvāra ar sviestu un skābu krējumu un tad pārlej buljona bļodā pāri nomizotam, šķēlēs sagrieztam citronam, kam izlasa sēklas. Galdā buljonu pasniedz ar kāpostu pīrāgu.

Baraviku buljons I



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Baraviku buljons I saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vakaru iepriekš kaltētās baravikas noskalo ar siltu ūdeni un atstāj pa nakti mirkt kādā litrā auksta ūdens.
  2. Pielej klāt vēl kādus 3 l auksta ūdens un uzliek baravikas 1 stundu vārīties.
  3. Sēnes sakapā un ieliek atpakaļ buljonā.
  4. Pieliek klāt iepriekš noskalotus grūdeņus un sāli un visam vēl ļauj kādas 1,5 stundas vārīties.
  5. Buljonu izberž caur sietu, vēlreiz uzvāra ar sviestu un skābu krējumu un tad pārlej buljona bļodā pāri nomizotam, šķēlēs sagrieztam citronam, kam izlasa sēklas. Galdā buljonu pasniedz ar kāpostu pīrāgu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.