receptes

Lielais kāpostu pīrāgs

Konditoreja 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Lielais kāpostu pīrāgs savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Siltā pienā izjauc raugu, piesijā miltus, iemaisa pašķidru mīklu, tad uzraudzē, pieliek 100 gr izkausēta sviesta, smalki sagrūstu kardamonu, sāli, cukuru, skābu krējumu, miltus un mīca, kamēr mīkla kļūst spīdīga, ļauj uzrūgt.
  2. Kāpostus sakapā, stipri nospiež. Katliņā izkausē sviestu, ieliek 1 kg kāpostu, pielej nedaudz ūdens, tvaiko mīkstus.
  3. Mīklu izrullē, liek kāpostus un virs tiem sakapātas olas.
  4. Pīrāgu aizloka ciet, uzliek mīklas strēmelītes, ļauj uzrūgt, nosmērē ar olu.
  5. Cep mēreni karstā krāsnī.

Lielais kāpostu pīrāgs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Lielais kāpostu pīrāgs savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Siltā pienā izjauc raugu, piesijā miltus, iemaisa pašķidru mīklu, tad uzraudzē, pieliek 100 gr izkausēta sviesta, smalki sagrūstu kardamonu, sāli, cukuru, skābu krējumu, miltus un mīca, kamēr mīkla kļūst spīdīga, ļauj uzrūgt.
  2. Kāpostus sakapā, stipri nospiež. Katliņā izkausē sviestu, ieliek 1 kg kāpostu, pielej nedaudz ūdens, tvaiko mīkstus.
  3. Mīklu izrullē, liek kāpostus un virs tiem sakapātas olas.
  4. Pīrāgu aizloka ciet, uzliek mīklas strēmelītes, ļauj uzrūgt, nosmērē ar olu.
  5. Cep mēreni karstā krāsnī.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.