- Porcija: 5 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 10 min
- Gatavošanas laiks: 60 min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Kā gatavot pildītus saldos piparus (papriku) mājās. Ēdiena recepte no kategorijas gaļas ēdieni. Sanāk ļoti viegli un garšīgi. Šai receptei izmantoju sarkano papriku, jo tā ir visgardākā.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pipariem no augšpuses izgriež sēklas.
- Pagatavo malto gaļu.
- Maltai gaļai pievieno sāli, piparus un smalki grieztu sīpolu. Kārtīgi samaisa.
- Iegūto gaļas masu iepilda piparos.
- Pildītus piparus kārto katlā ar pildijumu uz augšu, pārlej ar ūdeni līdz pipari nosegti.
- Pievieno smalki grieztu sīpolu, krējumu, tomātu mērci, garšvielas.
- Liek vāku un vāra 60 min.
Ar maltu gaļu pildīti pipari
- Porcija: 5 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 10 min
- Gatavošanas laiks: 60 min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Kā gatavot pildītus saldos piparus (papriku) mājās. Ēdiena recepte no kategorijas gaļas ēdieni. Sanāk ļoti viegli un garšīgi. Šai receptei izmantoju sarkano papriku, jo tā ir visgardākā.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pipariem no augšpuses izgriež sēklas.
- Pagatavo malto gaļu.
- Maltai gaļai pievieno sāli, piparus un smalki grieztu sīpolu. Kārtīgi samaisa.
- Iegūto gaļas masu iepilda piparos.
- Pildītus piparus kārto katlā ar pildijumu uz augšu, pārlej ar ūdeni līdz pipari nosegti.
- Pievieno smalki grieztu sīpolu, krējumu, tomātu mērci, garšvielas.
- Liek vāku un vāra 60 min.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt