- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Dzidrais liellopa buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sasmalcinātus liellopa kaulus pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 2 līdz 3 stundas, nosmeļot pa reizei taukus.
- Līdz ar buljona vārīšanu sagatavo dzidrinātāju.
- Gaļu samaļ gaļas mašīnā, pielej ūdeni, samaisa un atstāj vēsumā 1-2 stundas.
- Pirms pievienošanas buljonam, gaļai pieliek sakultu olas baltumu, sāli.
- Buljonu izkāš, lej katlā, uzkarsē, pievieno samalto gaļu, apbrūninātas garšsaknes, piparus, lauru lapas, katlu nosedz ar vāku un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5 stundas.
- Kad buljons kļūst dzidrs, to uz pavarda malas nostādina un izkāš.
- Dzidro liellopa gaļas buljonu pasniedz tasītēs ar pīrādziņiem.
Dzidrais liellopa buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Dzidrais liellopa buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sasmalcinātus liellopa kaulus pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 2 līdz 3 stundas, nosmeļot pa reizei taukus.
- Līdz ar buljona vārīšanu sagatavo dzidrinātāju.
- Gaļu samaļ gaļas mašīnā, pielej ūdeni, samaisa un atstāj vēsumā 1-2 stundas.
- Pirms pievienošanas buljonam, gaļai pieliek sakultu olas baltumu, sāli.
- Buljonu izkāš, lej katlā, uzkarsē, pievieno samalto gaļu, apbrūninātas garšsaknes, piparus, lauru lapas, katlu nosedz ar vāku un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5 stundas.
- Kad buljons kļūst dzidrs, to uz pavarda malas nostādina un izkāš.
- Dzidro liellopa gaļas buljonu pasniedz tasītēs ar pīrādziņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt