Dzidrais liellopa buljons

Buljoni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Jul 25, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Dzidrais liellopa buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sasmalcinātus liellopa kaulus pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 2 līdz 3 stundas, nosmeļot pa reizei taukus.
  2. Līdz ar buljona vārīšanu sagatavo dzidrinātāju.
  3. Gaļu samaļ gaļas mašīnā, pielej ūdeni, samaisa un atstāj vēsumā 1-2 stundas.
  4. Pirms pievienošanas buljonam, gaļai pieliek sakultu olas baltumu, sāli.
  5. Buljonu izkāš, lej katlā, uzkarsē, pievieno samalto gaļu, apbrūninātas garšsaknes, piparus, lauru lapas, katlu nosedz ar vāku un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5 stundas.
  6. Kad buljons kļūst dzidrs, to uz pavarda malas nostādina un izkāš.
  7. Dzidro liellopa gaļas buljonu pasniedz tasītēs ar pīrādziņiem.

Dzidrais liellopa buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Dzidrais liellopa buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sasmalcinātus liellopa kaulus pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra 2 līdz 3 stundas, nosmeļot pa reizei taukus.
  2. Līdz ar buljona vārīšanu sagatavo dzidrinātāju.
  3. Gaļu samaļ gaļas mašīnā, pielej ūdeni, samaisa un atstāj vēsumā 1-2 stundas.
  4. Pirms pievienošanas buljonam, gaļai pieliek sakultu olas baltumu, sāli.
  5. Buljonu izkāš, lej katlā, uzkarsē, pievieno samalto gaļu, apbrūninātas garšsaknes, piparus, lauru lapas, katlu nosedz ar vāku un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5 stundas.
  6. Kad buljons kļūst dzidrs, to uz pavarda malas nostādina un izkāš.
  7. Dzidro liellopa gaļas buljonu pasniedz tasītēs ar pīrādziņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.