Zuša frikasejs

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Feb 24, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Zuša frikasejs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zuti notīra, nomazgā un ar visu ādu sadala apmēram divu pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli un ļauj kādu 1/2 st. stāvēt.
  2. Katlā izkausē sviestu, iekuļ sviestā miltus, pielej klāt buljonu un skābu krējumu, šai mērcē 8 līdz 10 min. vāra iepriekš noslaucītus, zivs gabalus.
  3. Klāt pielej citronsulu, saliek zuša gabalus attiecīgā bļodā, karstā mērcē iekuļ sakultu olu dzeltenumu, zuti aplej ar mērci, un bļodai visapkārt saliek novārītus kartupeļus.

Zuša frikasejs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Zuša frikasejs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zuti notīra, nomazgā un ar visu ādu sadala apmēram divu pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli un ļauj kādu 1/2 st. stāvēt.
  2. Katlā izkausē sviestu, iekuļ sviestā miltus, pielej klāt buljonu un skābu krējumu, šai mērcē 8 līdz 10 min. vāra iepriekš noslaucītus, zivs gabalus.
  3. Klāt pielej citronsulu, saliek zuša gabalus attiecīgā bļodā, karstā mērcē iekuļ sakultu olu dzeltenumu, zuti aplej ar mērci, un bļodai visapkārt saliek novārītus kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.