- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Zuša frikasejs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zuti notīra, nomazgā un ar visu ādu sadala apmēram divu pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli un ļauj kādu 1/2 st. stāvēt.
- Katlā izkausē sviestu, iekuļ sviestā miltus, pielej klāt buljonu un skābu krējumu, šai mērcē 8 līdz 10 min. vāra iepriekš noslaucītus, zivs gabalus.
- Klāt pielej citronsulu, saliek zuša gabalus attiecīgā bļodā, karstā mērcē iekuļ sakultu olu dzeltenumu, zuti aplej ar mērci, un bļodai visapkārt saliek novārītus kartupeļus.
Zuša frikasejs
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Zuša frikasejs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zuti notīra, nomazgā un ar visu ādu sadala apmēram divu pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli un ļauj kādu 1/2 st. stāvēt.
- Katlā izkausē sviestu, iekuļ sviestā miltus, pielej klāt buljonu un skābu krējumu, šai mērcē 8 līdz 10 min. vāra iepriekš noslaucītus, zivs gabalus.
- Klāt pielej citronsulu, saliek zuša gabalus attiecīgā bļodā, karstā mērcē iekuļ sakultu olu dzeltenumu, zuti aplej ar mērci, un bļodai visapkārt saliek novārītus kartupeļus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt