Zivju filejs ar saknēm un sēnēm

Zivju ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Zivju filejs ar saknēm un sēnēm savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas saknes sarīvē, sēnes sagriež, visu eļļā apcep, pievieno mazliet ūdens, pasautē.
  2. Fileju apslaka ar citronu sulu, apkaisa ar sāli, liek ietaukota veidne, uzliek sautētās saknes un cepeškrāsnī cep.
  3. Cepšanas beigu posmā pārlej ar krējumu.
  4. Pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.

Zivju filejs ar saknēm un sēnēm



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Zivju filejs ar saknēm un sēnēm savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas saknes sarīvē, sēnes sagriež, visu eļļā apcep, pievieno mazliet ūdens, pasautē.
  2. Fileju apslaka ar citronu sulu, apkaisa ar sāli, liek ietaukota veidne, uzliek sautētās saknes un cepeškrāsnī cep.
  3. Cepšanas beigu posmā pārlej ar krējumu.
  4. Pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.