- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Zivju filejs ar saknēm un sēnēm savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas saknes sarīvē, sēnes sagriež, visu eļļā apcep, pievieno mazliet ūdens, pasautē.
- Fileju apslaka ar citronu sulu, apkaisa ar sāli, liek ietaukota veidne, uzliek sautētās saknes un cepeškrāsnī cep.
- Cepšanas beigu posmā pārlej ar krējumu.
- Pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.
Zivju filejs ar saknēm un sēnēm
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Zivju filejs ar saknēm un sēnēm savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas saknes sarīvē, sēnes sagriež, visu eļļā apcep, pievieno mazliet ūdens, pasautē.
- Fileju apslaka ar citronu sulu, apkaisa ar sāli, liek ietaukota veidne, uzliek sautētās saknes un cepeškrāsnī cep.
- Cepšanas beigu posmā pārlej ar krējumu.
- Pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt