receptes

Zivju sacepums

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Zivju sacepums mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ūdenī liek vārīties notīrītus burkānus, seleriju šķēlītes, sīpolus, pievieno sāli un ieliek notīrītas zivis.
  2. Vāra uz lēnas liesmas. Gatavās zivis izņem, pēc atdzišanas atdala gaļu no asakām.
  3. Sēnes sakapā, sacep. Ugunsdrošā stikla vai metāla porciju veidnēs ieliek pāris karošu baltās mērces, sajauktas ar olas dzeltenumu, tad zivs gabaliņus, virsū saceptas sēnes.
  4. Visu pārlej ar Holandes mērci. Gar veidnes malām novieto kartupeļu biezeņa ieloku.
  5. Biezeni var izspiest caur greznojamo turzu.
  6. Veidnes liek cepeškrāsnī, pēc sacepšanas pasniedz, uzliekot tās uz šķīvja.
  7. Piedevās salāti.

Zivju sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Zivju sacepums mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ūdenī liek vārīties notīrītus burkānus, seleriju šķēlītes, sīpolus, pievieno sāli un ieliek notīrītas zivis.
  2. Vāra uz lēnas liesmas. Gatavās zivis izņem, pēc atdzišanas atdala gaļu no asakām.
  3. Sēnes sakapā, sacep. Ugunsdrošā stikla vai metāla porciju veidnēs ieliek pāris karošu baltās mērces, sajauktas ar olas dzeltenumu, tad zivs gabaliņus, virsū saceptas sēnes.
  4. Visu pārlej ar Holandes mērci. Gar veidnes malām novieto kartupeļu biezeņa ieloku.
  5. Biezeni var izspiest caur greznojamo turzu.
  6. Veidnes liek cepeškrāsnī, pēc sacepšanas pasniedz, uzliekot tās uz šķīvja.
  7. Piedevās salāti.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.