Uz oglēm ceptas siļķes

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: 2 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Uz oglēm ceptas siļķes mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sijķes nomazgā, nosusina, izņem iekšas, tad ietin pergamenta vai cepamā papīrā.
  2. Liek uz oglēm, apgrozot cep 5 līdz 10 minūtes. Noņem papīru, siļķes kārto uz šķīvja.
  3. Pasniedz ar oglēs vai krāsnī ceptiem kartupeļiem, rūgušpienu, kefīru vai paniņām un skābu krējumu.

Uz oglēm ceptas siļķes



  • Porcija: 2 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Uz oglēm ceptas siļķes mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sijķes nomazgā, nosusina, izņem iekšas, tad ietin pergamenta vai cepamā papīrā.
  2. Liek uz oglēm, apgrozot cep 5 līdz 10 minūtes. Noņem papīru, siļķes kārto uz šķīvja.
  3. Pasniedz ar oglēs vai krāsnī ceptiem kartupeļiem, rūgušpienu, kefīru vai paniņām un skābu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.