- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Zivis diļļu mērcē pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Iztīrītām zivīm atdala filejus, sadala porciju gabalos, tos pārslaka ar citronu sulu, liek ietaukotā ugunsdrošā stikla veidne, pārklāj ar ietaukotu pergamentu, trauku ar zivīm ievieto cepeškrāsnī un sautē.
- No taukvielas, miltiem un piena gatavo balto mērci, tai pievieno sāli, kapātas dilles.
- Izsautētās zivis pasniedzot pārlej ar sagatavoto diļļu mērci, piedevām - vārīti kartupeļi, svaigu gurķu salāti.
Zivis diļļu mērcē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Zivis diļļu mērcē pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Iztīrītām zivīm atdala filejus, sadala porciju gabalos, tos pārslaka ar citronu sulu, liek ietaukotā ugunsdrošā stikla veidne, pārklāj ar ietaukotu pergamentu, trauku ar zivīm ievieto cepeškrāsnī un sautē.
- No taukvielas, miltiem un piena gatavo balto mērci, tai pievieno sāli, kapātas dilles.
- Izsautētās zivis pasniedzot pārlej ar sagatavoto diļļu mērci, piedevām - vārīti kartupeļi, svaigu gurķu salāti.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt