Zivis diļļu mērcē

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Zivis diļļu mērcē pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iztīrītām zivīm atdala filejus, sadala porciju gabalos, tos pārslaka ar citronu sulu, liek ietaukotā ugunsdrošā stikla veidne, pārklāj ar ietaukotu pergamentu, trauku ar zivīm ievieto cepeškrāsnī un sautē.
  2. No taukvielas, miltiem un piena gatavo balto mērci, tai pievieno sāli, kapātas dilles.
  3. Izsautētās zivis pasniedzot pārlej ar sagatavoto diļļu mērci, piedevām - vārīti kartupeļi, svaigu gurķu salāti.

Zivis diļļu mērcē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Zivis diļļu mērcē pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iztīrītām zivīm atdala filejus, sadala porciju gabalos, tos pārslaka ar citronu sulu, liek ietaukotā ugunsdrošā stikla veidne, pārklāj ar ietaukotu pergamentu, trauku ar zivīm ievieto cepeškrāsnī un sautē.
  2. No taukvielas, miltiem un piena gatavo balto mērci, tai pievieno sāli, kapātas dilles.
  3. Izsautētās zivis pasniedzot pārlej ar sagatavoto diļļu mērci, piedevām - vārīti kartupeļi, svaigu gurķu salāti.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.