Pagatavot vienkārši Zivju frikadeļu zupa savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Svaigus jūras asarus notīra.
Zivju galvas, asakas pērlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un uz mazas liesmas vāra 25-30 minūtes, tad izkāš.
Asaru fileju kopā ar pienā vai saldā krējumā mērcētu baltmaizi gaļas mašīnā divas reizes samaļ, pievieno olu, sāli, samaisa un veido frikadeles.
Zivju buljonā liek salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, pētersīļus, kubiņos sagrieztus kartupeļus, sāli un vāra, līdz kartupeļi gandrz mīksti.
Pieliek frikadeles un vāra 5- 10 minūtes.
Pirms pasniegšanas pārkaisa sasmalcinātas diļļu un pētersīļu zaļumus.
Zivju frikadeļu zupa
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Zivju frikadeļu zupa savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Svaigus jūras asarus notīra.
Zivju galvas, asakas pērlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un uz mazas liesmas vāra 25-30 minūtes, tad izkāš.
Asaru fileju kopā ar pienā vai saldā krējumā mērcētu baltmaizi gaļas mašīnā divas reizes samaļ, pievieno olu, sāli, samaisa un veido frikadeles.
Zivju buljonā liek salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, pētersīļus, kubiņos sagrieztus kartupeļus, sāli un vāra, līdz kartupeļi gandrz mīksti.
Pieliek frikadeles un vāra 5- 10 minūtes.
Pirms pasniegšanas pārkaisa sasmalcinātas diļļu un pētersīļu zaļumus.