- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Aukstā sēņu zupa pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeniun uzbriedina, tajā pašā udenī novāra, tad nokāš.
- Baravikas atdzesē un sagriež strēmelītēs, novārijumu atdzesē.
- Gaļu, gurķus un cieti vārītas olas sagriež.
- Lokiem pievieno sāli, saberž, līdz atdalās sula.
- Diles sakapā.
- Visus sagatavotos produktus sajauc, pārlej ar sēņu buljonu, pieliek krējumu, sāli, cukuru pēc garšas.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar dilēm.
Aukstā sēņu zupa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Aukstā sēņu zupa pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeniun uzbriedina, tajā pašā udenī novāra, tad nokāš.
- Baravikas atdzesē un sagriež strēmelītēs, novārijumu atdzesē.
- Gaļu, gurķus un cieti vārītas olas sagriež.
- Lokiem pievieno sāli, saberž, līdz atdalās sula.
- Diles sakapā.
- Visus sagatavotos produktus sajauc, pārlej ar sēņu buljonu, pieliek krējumu, sāli, cukuru pēc garšas.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar dilēm.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt