- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Aukstā tomātu-zivju zupa savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zupai nepieciešams izmantot svaigus, vārītus vai žāvētus zivs gabaliņus bez asakām.
- Zupa garšīga arī ar iztīrītām, sakapātām ķilavām.
- Sīpoliem pievieno sāli, saberž vai sakrata, līdz tie kļūst mīksti.
- Cieti novārīto olu un gurķus sagriež gabaliņos, pievieno sīpoliem, pārlej ar tomatu sulu.
- Iemaisa sagatavotās zivis, krējumu, pēc garšas pielik sāli.
- Pasniedzot pievieno dilles.
Aukstā tomātu-zivju zupa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Aukstā tomātu-zivju zupa savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zupai nepieciešams izmantot svaigus, vārītus vai žāvētus zivs gabaliņus bez asakām.
- Zupa garšīga arī ar iztīrītām, sakapātām ķilavām.
- Sīpoliem pievieno sāli, saberž vai sakrata, līdz tie kļūst mīksti.
- Cieti novārīto olu un gurķus sagriež gabaliņos, pievieno sīpoliem, pārlej ar tomatu sulu.
- Iemaisa sagatavotās zivis, krējumu, pēc garšas pielik sāli.
- Pasniedzot pievieno dilles.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt