Aukstā tomātu-zivju zupa

Zupas 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 14, 2019 Izveidots: Jul 18, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Aukstā tomātu-zivju zupa savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zupai nepieciešams izmantot svaigus, vārītus vai žāvētus zivs gabaliņus bez asakām.
  2. Zupa garšīga arī ar iztīrītām, sakapātām ķilavām.
  3. Sīpoliem pievieno sāli, saberž vai sakrata, līdz tie kļūst mīksti.
  4. Cieti novārīto olu un gurķus sagriež gabaliņos, pievieno sīpoliem, pārlej ar tomatu sulu.
  5. Iemaisa sagatavotās zivis, krējumu, pēc garšas pielik sāli.
  6. Pasniedzot pievieno dilles.

Aukstā tomātu-zivju zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Aukstā tomātu-zivju zupa savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zupai nepieciešams izmantot svaigus, vārītus vai žāvētus zivs gabaliņus bez asakām.
  2. Zupa garšīga arī ar iztīrītām, sakapātām ķilavām.
  3. Sīpoliem pievieno sāli, saberž vai sakrata, līdz tie kļūst mīksti.
  4. Cieti novārīto olu un gurķus sagriež gabaliņos, pievieno sīpoliem, pārlej ar tomatu sulu.
  5. Iemaisa sagatavotās zivis, krējumu, pēc garšas pielik sāli.
  6. Pasniedzot pievieno dilles.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.