Gatavošanas padoms kā taisa Zivju biezeņa zupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gabaliņos sagrieztu zivju fileju, pārlej ar nedaudz ūdens, pieliek pētersīļus, selerijas, sāli, piparus lauru lapas un sautē, līdz gatavi.
Tad zivis un garšsaknes samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā, atšķaida ar verdošu ūdeni, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus.
Beidzot pieliek frikadeles, krējumu, sviestu un ja, vēlas, citronu sulu.
Frikadeļu sagatavošana: Zivju fileju vairākas reizes gaļas mašīnā, samaļ kopā ar mērcētu baltmaizi, pievieno olas, sāli un masu ar karoti labi saputo, līdz tā balta, vijīga. Pēc tam veido apaļas lodītes un vāra zivju buljonā.
Zivju biezeņa zupa
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Zivju biezeņa zupa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gabaliņos sagrieztu zivju fileju, pārlej ar nedaudz ūdens, pieliek pētersīļus, selerijas, sāli, piparus lauru lapas un sautē, līdz gatavi.
Tad zivis un garšsaknes samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā, atšķaida ar verdošu ūdeni, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus.
Beidzot pieliek frikadeles, krējumu, sviestu un ja, vēlas, citronu sulu.
Frikadeļu sagatavošana: Zivju fileju vairākas reizes gaļas mašīnā, samaļ kopā ar mērcētu baltmaizi, pievieno olas, sāli un masu ar karoti labi saputo, līdz tā balta, vijīga. Pēc tam veido apaļas lodītes un vāra zivju buljonā.