- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 20
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Zivis, saceptas mērcē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivis notīra, atdala asakas, sagriež gabaliņos, ieberzē ar sāli, apviļā miltos un taukos apcep brūnas.
- Tad liek lēzenā katliņā, pieliek vārītus vai ceptus kartupeļus, pārlej krējumu vai tomātu mērci un cepeškrāsnī sacep.
- Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem vai marinētiem gurķiem.
Zivis, saceptas mērcē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 20
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Zivis, saceptas mērcē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivis notīra, atdala asakas, sagriež gabaliņos, ieberzē ar sāli, apviļā miltos un taukos apcep brūnas.
- Tad liek lēzenā katliņā, pieliek vārītus vai ceptus kartupeļus, pārlej krējumu vai tomātu mērci un cepeškrāsnī sacep.
- Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem vai marinētiem gurķiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt