Zivis, saceptas mērcē

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 20
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Zivis, saceptas mērcē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivis notīra, atdala asakas, sagriež gabaliņos, ieberzē ar sāli, apviļā miltos un taukos apcep brūnas.
  2. Tad liek lēzenā katliņā, pieliek vārītus vai ceptus kartupeļus, pārlej krējumu vai tomātu mērci un cepeškrāsnī sacep.
  3. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem vai marinētiem gurķiem.

Zivis, saceptas mērcē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 20
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Zivis, saceptas mērcē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivis notīra, atdala asakas, sagriež gabaliņos, ieberzē ar sāli, apviļā miltos un taukos apcep brūnas.
  2. Tad liek lēzenā katliņā, pieliek vārītus vai ceptus kartupeļus, pārlej krējumu vai tomātu mērci un cepeškrāsnī sacep.
  3. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem vai marinētiem gurķiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.