- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Pagatavot vienkārši Zirnīši buljonam pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olas, pienu, miltus un sāli krietni sakuļ.
- Liek pa karotei rupjā sietiņā virs karstiem taukiem un lēnām maisa, tā ka atsevišķie pilieni krīt apakšā verdošos taukos un top brūni.
- Ar putu smeļamo karoti izņem zirņus no taukiem un ļauj tiem nožūt.
- Zirņus, galdā pasniedzot, pārlej ar gaļas buljonu.
Zirnīši buljonam
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Pagatavot vienkārši Zirnīši buljonam pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olas, pienu, miltus un sāli krietni sakuļ.
- Liek pa karotei rupjā sietiņā virs karstiem taukiem un lēnām maisa, tā ka atsevišķie pilieni krīt apakšā verdošos taukos un top brūni.
- Ar putu smeļamo karoti izņem zirņus no taukiem un ļauj tiem nožūt.
- Zirņus, galdā pasniedzot, pārlej ar gaļas buljonu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt