Zirnīši buljonam

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 28, 2019 Izveidots: Mar 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Pagatavot vienkārši Zirnīši buljonam pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olas, pienu, miltus un sāli krietni sakuļ.
  2. Liek pa karotei rupjā sietiņā virs karstiem taukiem un lēnām maisa, tā ka atsevišķie pilieni krīt apakšā verdošos taukos un top brūni.
  3. Ar putu smeļamo karoti izņem zirņus no taukiem un ļauj tiem nožūt.
  4. Zirņus, galdā pasniedzot, pārlej ar gaļas buljonu.

Zirnīši buljonam



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Pagatavot vienkārši Zirnīši buljonam pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olas, pienu, miltus un sāli krietni sakuļ.
  2. Liek pa karotei rupjā sietiņā virs karstiem taukiem un lēnām maisa, tā ka atsevišķie pilieni krīt apakšā verdošos taukos un top brūni.
  3. Ar putu smeļamo karoti izņem zirņus no taukiem un ļauj tiem nožūt.
  4. Zirņus, galdā pasniedzot, pārlej ar gaļas buljonu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.