Skābēto kāpostu un ķirbju salāti

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: May 14, 2020 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Skābēto kāpostu un ķirbju salāti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Pirms salātu lietošanas burkām noņem vāciņus, nolej šķidrumu; salātus saliek salātu traukā un pievieno eļļu un zaļumus. Pasniedz pie gaļas ēdieniem.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ķirbjus notīra, sarīvē uz rupjas sakņu rīves.
  2. Labus skābētus kāpostus viegli nospiež no liekās sulas un sajauc ar sagatavotiem ķirbjiem.
  3. Ķirbju vietā var lietot patisonus vai kabačus.
  4. Burkānus tāpat notīra un sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
  5. Visus dārzeņus sajauc ar ķimenēm un iepilda dezinficētā burkā, pārlej verdošu sālsūdeni un cukurūdeni, liek pasterizēt.

Skābēto kāpostu un ķirbju salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Skābēto kāpostu un ķirbju salāti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Pirms salātu lietošanas burkām noņem vāciņus, nolej šķidrumu; salātus saliek salātu traukā un pievieno eļļu un zaļumus. Pasniedz pie gaļas ēdieniem.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ķirbjus notīra, sarīvē uz rupjas sakņu rīves.
  2. Labus skābētus kāpostus viegli nospiež no liekās sulas un sajauc ar sagatavotiem ķirbjiem.
  3. Ķirbju vietā var lietot patisonus vai kabačus.
  4. Burkānus tāpat notīra un sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
  5. Visus dārzeņus sajauc ar ķimenēm un iepilda dezinficētā burkā, pārlej verdošu sālsūdeni un cukurūdeni, liek pasterizēt.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.