Žāvētas aitas gaļas buljons

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Mar 03, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Žāvētas aitas gaļas buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Žāvētu aitas gaļu sagriež dūres lieluma gabalos, nomazgā un uzliek ar 3,5 l auksta ūdens.
  2. Virumam nosmeltas putas, pieliek nomazgātus putraimus un saknes un ļauj 2 līdz 2,5 st. vārīties uz mazas uguns.
  3. Pusei buljona pirms tam, kad jādod galdā, virumam pieliek vārīties nomizotus kartupeļus.
  4. Galdā pasniedz ar sagrieztu gaļ, krējumu un saknēm.

Žāvētas aitas gaļas buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Žāvētas aitas gaļas buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Žāvētu aitas gaļu sagriež dūres lieluma gabalos, nomazgā un uzliek ar 3,5 l auksta ūdens.
  2. Virumam nosmeltas putas, pieliek nomazgātus putraimus un saknes un ļauj 2 līdz 2,5 st. vārīties uz mazas uguns.
  3. Pusei buljona pirms tam, kad jādod galdā, virumam pieliek vārīties nomizotus kartupeļus.
  4. Galdā pasniedz ar sagrieztu gaļ, krējumu un saknēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.