- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Žāvētas aitas gaļas buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Žāvētu aitas gaļu sagriež dūres lieluma gabalos, nomazgā un uzliek ar 3,5 l auksta ūdens.
- Virumam nosmeltas putas, pieliek nomazgātus putraimus un saknes un ļauj 2 līdz 2,5 st. vārīties uz mazas uguns.
- Pusei buljona pirms tam, kad jādod galdā, virumam pieliek vārīties nomizotus kartupeļus.
- Galdā pasniedz ar sagrieztu gaļ, krējumu un saknēm.
Žāvētas aitas gaļas buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Žāvētas aitas gaļas buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Žāvētu aitas gaļu sagriež dūres lieluma gabalos, nomazgā un uzliek ar 3,5 l auksta ūdens.
- Virumam nosmeltas putas, pieliek nomazgātus putraimus un saknes un ļauj 2 līdz 2,5 st. vārīties uz mazas uguns.
- Pusei buljona pirms tam, kad jādod galdā, virumam pieliek vārīties nomizotus kartupeļus.
- Galdā pasniedz ar sagrieztu gaļ, krējumu un saknēm.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt