Pagatavot vienkārši Zaļo zirņu buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Zaļus izlobītus zirņus nomazgā un izvāra gaļas buljonā mīkstus.
Katliņā ar sviestu apcep miltus, piejauc klāt savārītos zirņus, vēlreiz uzvāra un izberž visu caur sietiņu.
Buljonu vēl karstu sakuļ ar krējumā iekultu olas dzeltenumu, pētersīļiem, cukuru, pipariem un sāli, un tūliņ padod galdā. Klāt dod sviestā uzceptus baltmaizes gabaliņus.
Zaļo zirņu buljons
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Zaļo zirņu buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Zaļus izlobītus zirņus nomazgā un izvāra gaļas buljonā mīkstus.
Katliņā ar sviestu apcep miltus, piejauc klāt savārītos zirņus, vēlreiz uzvāra un izberž visu caur sietiņu.
Buljonu vēl karstu sakuļ ar krējumā iekultu olas dzeltenumu, pētersīļiem, cukuru, pipariem un sāli, un tūliņ padod galdā. Klāt dod sviestā uzceptus baltmaizes gabaliņus.