Zaļo zirņu buljons

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Mar 04, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Zaļo zirņu buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zaļus izlobītus zirņus nomazgā un izvāra gaļas buljonā mīkstus.
  2. Katliņā ar sviestu apcep miltus, piejauc klāt savārītos zirņus, vēlreiz uzvāra un izberž visu caur sietiņu.
  3. Buljonu vēl karstu sakuļ ar krējumā iekultu olas dzeltenumu, pētersīļiem, cukuru, pipariem un sāli, un tūliņ padod galdā. Klāt dod sviestā uzceptus baltmaizes gabaliņus.

Zaļo zirņu buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Zaļo zirņu buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zaļus izlobītus zirņus nomazgā un izvāra gaļas buljonā mīkstus.
  2. Katliņā ar sviestu apcep miltus, piejauc klāt savārītos zirņus, vēlreiz uzvāra un izberž visu caur sietiņu.
  3. Buljonu vēl karstu sakuļ ar krējumā iekultu olas dzeltenumu, pētersīļiem, cukuru, pipariem un sāli, un tūliņ padod galdā. Klāt dod sviestā uzceptus baltmaizes gabaliņus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.