- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Vistu gaļas frikadeles saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Jēlu vistu krūšgaļu izlaiž caur maltuvi, piejauc sviestu, un šo biezeni sagrūž piestiņā.
- Pieliek olas, sāli, ūdenī atmiekšķētus un cieši nospaidītas baltmaizes.
- Jo ilgāk šo biezeni kuļ, jo irdenākas iznāk frikadeles, kuras ielaiž buljonā un vāra ap 3 min.
Vistu gaļas frikadeles
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Vistu gaļas frikadeles saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Jēlu vistu krūšgaļu izlaiž caur maltuvi, piejauc sviestu, un šo biezeni sagrūž piestiņā.
- Pieliek olas, sāli, ūdenī atmiekšķētus un cieši nospaidītas baltmaizes.
- Jo ilgāk šo biezeni kuļ, jo irdenākas iznāk frikadeles, kuras ielaiž buljonā un vāra ap 3 min.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt