Vistas gaļas buljons ar burkānu maizītēm

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Vistas gaļas buljons ar burkānu maizītēm saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Labi nomazgātu vistu sadala, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, nopūto.
  2. Buljonu vāra uz mazas liesmas. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno sagatavotās garšsaknes, sāli.
  3. Vāra līdz gatavībai.
  4. Buljonu izkāš. Pasniedz tasītēs, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
  5. Piedevām grauzdētas maizītes, ko pagatavo šādi.
  6. Notīrītus burkānus sarīvē skaidās, sviesta apcep, pielej nedaudz ūdens, izsautē. Baltmaizei norīvē garoziņu, sagriež šķēlēs, tās pārziež no abām pusēm ar sviestu, novieto uz plāts. Maizītes pārklāj ar izsautētajiem burkāniem, kam pievienots biezs skābs krējums, ola, sāls.
  7. Pārkaisa ar sarīvētu sieru, cepeškrāsnī apgrauzdē.

Vistas gaļas buljons ar burkānu maizītēm



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Vistas gaļas buljons ar burkānu maizītēm saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Labi nomazgātu vistu sadala, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, nopūto.
  2. Buljonu vāra uz mazas liesmas. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno sagatavotās garšsaknes, sāli.
  3. Vāra līdz gatavībai.
  4. Buljonu izkāš. Pasniedz tasītēs, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
  5. Piedevām grauzdētas maizītes, ko pagatavo šādi.
  6. Notīrītus burkānus sarīvē skaidās, sviesta apcep, pielej nedaudz ūdens, izsautē. Baltmaizei norīvē garoziņu, sagriež šķēlēs, tās pārziež no abām pusēm ar sviestu, novieto uz plāts. Maizītes pārklāj ar izsautētajiem burkāniem, kam pievienots biezs skābs krējums, ola, sāls.
  7. Pārkaisa ar sarīvētu sieru, cepeškrāsnī apgrauzdē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.