Vilnīšu sālīšana

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: May 16, 2020 Izveidots: Nov 29, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo VILNĪŠU SĀLĪŠANA pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Vilnīšus var izlietot sālīšanai, tikai tie pareizi jāapstrādā pirms sālīšanas. Vilnīšus var sālīt kopā arī ar citām sēņu sugām.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sēnes izlasa, notīra, no cepurītes novelk miziņu un vāra sālsūdenī 25 - 30 minūtes (litrs ūdens, ēdamkarote sāls).
  2. Novārītās sēnes vēl mērcē aukstā ūdeni! 1 - 2 dienas vēsā telpā, ūdeni mainot 1 vai 2 reizes dienā.
  3. Tad sēnes viegli nospiež no liekās sulas un sāla.
  4. Tālāk rīkojas, kā aprakstīts par sēņu sālīšanu. Pēc viena mēneša sēnes var lietot uzturā. Šādi sagatavotām sēnēm rūgtumu vairs nejūt.

Vilnīšu sālīšana



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo VILNĪŠU SĀLĪŠANA pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Vilnīšus var izlietot sālīšanai, tikai tie pareizi jāapstrādā pirms sālīšanas. Vilnīšus var sālīt kopā arī ar citām sēņu sugām.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sēnes izlasa, notīra, no cepurītes novelk miziņu un vāra sālsūdenī 25 - 30 minūtes (litrs ūdens, ēdamkarote sāls).
  2. Novārītās sēnes vēl mērcē aukstā ūdeni! 1 - 2 dienas vēsā telpā, ūdeni mainot 1 vai 2 reizes dienā.
  3. Tad sēnes viegli nospiež no liekās sulas un sāla.
  4. Tālāk rīkojas, kā aprakstīts par sēņu sālīšanu. Pēc viena mēneša sēnes var lietot uzturā. Šādi sagatavotām sēnēm rūgtumu vairs nejūt.

Vai recepte bija noderīga ?


 (22 (8)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.