Skabētas sēnes

Konservēšana 4 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Aug 24, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Skabētas sēnes mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.
  2. Sēnes pilda tīrā traukā, virsējo kārtu nosedz ar upeņu lapām un koka ripu, kurai uzliek slogu tiru laukakmeni, lai izspiestu gaisu. Ar sēnēm piepildīto trauku tur istabas temperatūrā (ap 18C) apmēram 3 dienas un tad novieto vēsā vietā (pagrabā). Uzglabāšanas laikā virs sloga jābūt šķidrumam.

Skabētas sēnes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Skabētas sēnes mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.
  2. Sēnes pilda tīrā traukā, virsējo kārtu nosedz ar upeņu lapām un koka ripu, kurai uzliek slogu tiru laukakmeni, lai izspiestu gaisu. Ar sēnēm piepildīto trauku tur istabas temperatūrā (ap 18C) apmēram 3 dienas un tad novieto vēsā vietā (pagrabā). Uzglabāšanas laikā virs sloga jābūt šķidrumam.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.