- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Skabētas sēnes mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.
- Sēnes pilda tīrā traukā, virsējo kārtu nosedz ar upeņu lapām un koka ripu, kurai uzliek slogu tiru laukakmeni, lai izspiestu gaisu. Ar sēnēm piepildīto trauku tur istabas temperatūrā (ap 18C) apmēram 3 dienas un tad novieto vēsā vietā (pagrabā). Uzglabāšanas laikā virs sloga jābūt šķidrumam.
Skabētas sēnes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Skabētas sēnes mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.
- Sēnes pilda tīrā traukā, virsējo kārtu nosedz ar upeņu lapām un koka ripu, kurai uzliek slogu tiru laukakmeni, lai izspiestu gaisu. Ar sēnēm piepildīto trauku tur istabas temperatūrā (ap 18C) apmēram 3 dienas un tad novieto vēsā vietā (pagrabā). Uzglabāšanas laikā virs sloga jābūt šķidrumam.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt