Vēžu sviests

Zivju ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Oct 06, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Vēžu sviests pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jau verdošam ūdenim pieliek sāli, ķimenes un dilles, ieber vēžus, vāra 15 min.
  2. Vēžus izloba, gaļu un miziņas saliek atsevišķi.
  3. Gaļu apsala, noliek vēsā vietā.
  4. Miziņas samal, laižot caur maļam mašīnu.
  5. Ieliek katlā, pieliek sviestu un tvaiko, kamēr dabūn sarkanu krāsu.
  6. Uzlej 4 litrus ūdens, vāra 1 stundu, noliek aukstumā.
  7. Kad masa sasalusi, sviestu noņem.

Vēžu sviests



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Vēžu sviests pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jau verdošam ūdenim pieliek sāli, ķimenes un dilles, ieber vēžus, vāra 15 min.
  2. Vēžus izloba, gaļu un miziņas saliek atsevišķi.
  3. Gaļu apsala, noliek vēsā vietā.
  4. Miziņas samal, laižot caur maļam mašīnu.
  5. Ieliek katlā, pieliek sviestu un tvaiko, kamēr dabūn sarkanu krāsu.
  6. Uzlej 4 litrus ūdens, vāra 1 stundu, noliek aukstumā.
  7. Kad masa sasalusi, sviestu noņem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.