- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Vēžu sviests pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Jau verdošam ūdenim pieliek sāli, ķimenes un dilles, ieber vēžus, vāra 15 min.
- Vēžus izloba, gaļu un miziņas saliek atsevišķi.
- Gaļu apsala, noliek vēsā vietā.
- Miziņas samal, laižot caur maļam mašīnu.
- Ieliek katlā, pieliek sviestu un tvaiko, kamēr dabūn sarkanu krāsu.
- Uzlej 4 litrus ūdens, vāra 1 stundu, noliek aukstumā.
- Kad masa sasalusi, sviestu noņem.
Vēžu sviests
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Vēžu sviests pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Jau verdošam ūdenim pieliek sāli, ķimenes un dilles, ieber vēžus, vāra 15 min.
- Vēžus izloba, gaļu un miziņas saliek atsevišķi.
- Gaļu apsala, noliek vēsā vietā.
- Miziņas samal, laižot caur maļam mašīnu.
- Ieliek katlā, pieliek sviestu un tvaiko, kamēr dabūn sarkanu krāsu.
- Uzlej 4 litrus ūdens, vāra 1 stundu, noliek aukstumā.
- Kad masa sasalusi, sviestu noņem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt