- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Vēži cepamā miklā pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vēžus nomazgā, liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, sāls, ķimenes.
- Vēžus vāra ap 15 min., izloba gaļu.
- Maisa 2-3 vēžu gaļu kopa, iemērc cepamā mīklā, liek verdošos taukos, vāra viegli brūnus, pasniedz ar pētersīļu lapiņām.
Vēži cepamā miklā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Vēži cepamā miklā pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vēžus nomazgā, liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, sāls, ķimenes.
- Vēžus vāra ap 15 min., izloba gaļu.
- Maisa 2-3 vēžu gaļu kopa, iemērc cepamā mīklā, liek verdošos taukos, vāra viegli brūnus, pasniedz ar pētersīļu lapiņām.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt