Vienkāršs veids kā gatavo Veršastes zupa pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
No liellopu gaļas vāra buljonu ar bagātīgu garšsakņu piedevu, pieber sāli un gatavam buljonam.
Pēc izkāšanas pievieno vīnu.
Atlasa glītākās, mazākās baraviciņas.
Pārējās baravikas sakapā un sacep, pievieno sīki sakapātu desu, sakultu olu un rīvmaizi, sāli un veido klimpas.
Verdošam ūdenim pievieno mazliet sviesta un sāls un uz mazas liesmas klimpas karsē 5 minūtes.
Ar putu karoti izņem, ievieto zupā kopā ar vārītām baraviciņām.
Pasniedzot zupu pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, piedevās sāļie cepumi vai pīrādziņi.
Veršastes zupa
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Veršastes zupa pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
No liellopu gaļas vāra buljonu ar bagātīgu garšsakņu piedevu, pieber sāli un gatavam buljonam.
Pēc izkāšanas pievieno vīnu.
Atlasa glītākās, mazākās baraviciņas.
Pārējās baravikas sakapā un sacep, pievieno sīki sakapātu desu, sakultu olu un rīvmaizi, sāli un veido klimpas.
Verdošam ūdenim pievieno mazliet sviesta un sāls un uz mazas liesmas klimpas karsē 5 minūtes.
Ar putu karoti izņem, ievieto zupā kopā ar vārītām baraviciņām.
Pasniedzot zupu pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, piedevās sāļie cepumi vai pīrādziņi.