Gatavošanas padoms kā taisa Vēršastes zupa II savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nomazgātu, gabalos saskaldītu astes gabalu sakarsētā taukvielā apcep brūnu, liek katlā un pārlej ar ūdeni.
Vāra apmēram pusotras stundas ik pa laikam nosmeļot putas.
Pievieno iepriekš sagatavotus šķēlītēs grieztus burkānus, notīrītu sīpolu, notīrītu sarīvētu seleriju sakni un turpina vārīt, līdz gaļa mīksta, pieliek sāli, piparus, ja vēlās, arī papriku .
Gaļu no zupas izņem, atbrīvo no kauliem un ievieto atpakaļ zupā.
Sīpolu izņem no zupas.
Zupu uztumē ar apceptiem un atšķaidītiem miltiem, pievieno sarkanvīnu, gatavā zupā iemaisa saceptu tomātu pastu, ieliek krējumu.
Pasniedzot pārkaisa ar smalki grieztiem zaļumiem.
Vēršastes zupa II
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Vēršastes zupa II savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nomazgātu, gabalos saskaldītu astes gabalu sakarsētā taukvielā apcep brūnu, liek katlā un pārlej ar ūdeni.
Vāra apmēram pusotras stundas ik pa laikam nosmeļot putas.
Pievieno iepriekš sagatavotus šķēlītēs grieztus burkānus, notīrītu sīpolu, notīrītu sarīvētu seleriju sakni un turpina vārīt, līdz gaļa mīksta, pieliek sāli, piparus, ja vēlās, arī papriku .
Gaļu no zupas izņem, atbrīvo no kauliem un ievieto atpakaļ zupā.
Sīpolu izņem no zupas.
Zupu uztumē ar apceptiem un atšķaidītiem miltiem, pievieno sarkanvīnu, gatavā zupā iemaisa saceptu tomātu pastu, ieliek krējumu.