Vēršastes zupa II

Zupas 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Feb 03, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Vēršastes zupa II savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātu, gabalos saskaldītu astes gabalu sakarsētā taukvielā apcep brūnu, liek katlā un pārlej ar ūdeni.
  2. Vāra apmēram pusotras stundas ik pa laikam nosmeļot putas.
  3. Pievieno iepriekš sagatavotus šķēlītēs grieztus burkānus, notīrītu sīpolu, notīrītu sarīvētu seleriju sakni un turpina vārīt, līdz gaļa mīksta, pieliek sāli, piparus, ja vēlās, arī papriku .
  4. Gaļu no zupas izņem, atbrīvo no kauliem un ievieto atpakaļ zupā.
  5. Sīpolu izņem no zupas.
  6. Zupu uztumē ar apceptiem un atšķaidītiem miltiem, pievieno sarkanvīnu, gatavā zupā iemaisa saceptu tomātu pastu, ieliek krējumu.
  7. Pasniedzot pārkaisa ar smalki grieztiem zaļumiem.

Vēršastes zupa II



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Vēršastes zupa II savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātu, gabalos saskaldītu astes gabalu sakarsētā taukvielā apcep brūnu, liek katlā un pārlej ar ūdeni.
  2. Vāra apmēram pusotras stundas ik pa laikam nosmeļot putas.
  3. Pievieno iepriekš sagatavotus šķēlītēs grieztus burkānus, notīrītu sīpolu, notīrītu sarīvētu seleriju sakni un turpina vārīt, līdz gaļa mīksta, pieliek sāli, piparus, ja vēlās, arī papriku .
  4. Gaļu no zupas izņem, atbrīvo no kauliem un ievieto atpakaļ zupā.
  5. Sīpolu izņem no zupas.
  6. Zupu uztumē ar apceptiem un atšķaidītiem miltiem, pievieno sarkanvīnu, gatavā zupā iemaisa saceptu tomātu pastu, ieliek krējumu.
  7. Pasniedzot pārkaisa ar smalki grieztiem zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.