Vēršastes buljons Rīgas gaumē

Buljoni 5 Pēdējais atjauninājums: Dec 17, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Vēršastes buljons Rīgas gaumē mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vēršu astes ieliek verdošā ūdenī un 5 min. noplaucē, ūdeni nolej, astes nosusina un mazos gabaliņos sakapātas uzcepj uz pannas iebrūnas.
  2. 1/2 st. sutina ar žāvētu speķi vai jēlu šķiņķi, nolobītu, šķēlēs sagrieztu selderiņu, nolobītu sīpolu un sagrieztu burkānu.
  3. Visu ieliek katlā, pielej vēršgaļas virumu, un virumu vāra 2 st. apsegtā traukā uz mazas uguns.
  4. Gatavo virumu nokāš un pielej, mazu glāzīti madeiras.

Vēršastes buljons Rīgas gaumē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Vēršastes buljons Rīgas gaumē mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vēršu astes ieliek verdošā ūdenī un 5 min. noplaucē, ūdeni nolej, astes nosusina un mazos gabaliņos sakapātas uzcepj uz pannas iebrūnas.
  2. 1/2 st. sutina ar žāvētu speķi vai jēlu šķiņķi, nolobītu, šķēlēs sagrieztu selderiņu, nolobītu sīpolu un sagrieztu burkānu.
  3. Visu ieliek katlā, pielej vēršgaļas virumu, un virumu vāra 2 st. apsegtā traukā uz mazas uguns.
  4. Gatavo virumu nokāš un pielej, mazu glāzīti madeiras.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.