- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Vēršastes buljons Rīgas gaumē mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vēršu astes ieliek verdošā ūdenī un 5 min. noplaucē, ūdeni nolej, astes nosusina un mazos gabaliņos sakapātas uzcepj uz pannas iebrūnas.
- 1/2 st. sutina ar žāvētu speķi vai jēlu šķiņķi, nolobītu, šķēlēs sagrieztu selderiņu, nolobītu sīpolu un sagrieztu burkānu.
- Visu ieliek katlā, pielej vēršgaļas virumu, un virumu vāra 2 st. apsegtā traukā uz mazas uguns.
- Gatavo virumu nokāš un pielej, mazu glāzīti madeiras.
Vēršastes buljons Rīgas gaumē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Vēršastes buljons Rīgas gaumē mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vēršu astes ieliek verdošā ūdenī un 5 min. noplaucē, ūdeni nolej, astes nosusina un mazos gabaliņos sakapātas uzcepj uz pannas iebrūnas.
- 1/2 st. sutina ar žāvētu speķi vai jēlu šķiņķi, nolobītu, šķēlēs sagrieztu selderiņu, nolobītu sīpolu un sagrieztu burkānu.
- Visu ieliek katlā, pielej vēršgaļas virumu, un virumu vāra 2 st. apsegtā traukā uz mazas uguns.
- Gatavo virumu nokāš un pielej, mazu glāzīti madeiras.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt