Vasaras buljons

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Jun 16, 2020 Izveidots: Mar 04, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Vasaras buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem no visiem dārzeņiem pa druskai burkānus, selderiņus, kāļus, puravus, kāpostus, galviņu salātus, skābenes un kartupeļus notīra, sagriež strēmelēs, uzliek ar 50 g sviesta, un pa laikam apmaisot, vāra 1/2 st. ar vāku apsegtā katlā.
  2. Tad pielej klāt buljonu un ūdeni, ļauj buljonam vēl apm. stundu lēnām vārīties, ieliek viruma bļodā grauzdētās maizītes un pārlej gatavo virumu, ko tūliņ pasniedz galdā.

Vasaras buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Vasaras buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem no visiem dārzeņiem pa druskai burkānus, selderiņus, kāļus, puravus, kāpostus, galviņu salātus, skābenes un kartupeļus notīra, sagriež strēmelēs, uzliek ar 50 g sviesta, un pa laikam apmaisot, vāra 1/2 st. ar vāku apsegtā katlā.
  2. Tad pielej klāt buljonu un ūdeni, ļauj buljonam vēl apm. stundu lēnām vārīties, ieliek viruma bļodā grauzdētās maizītes un pārlej gatavo virumu, ko tūliņ pasniedz galdā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.