- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Vasaras buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem no visiem dārzeņiem pa druskai burkānus, selderiņus, kāļus, puravus, kāpostus, galviņu salātus, skābenes un kartupeļus notīra, sagriež strēmelēs, uzliek ar 50 g sviesta, un pa laikam apmaisot, vāra 1/2 st. ar vāku apsegtā katlā.
- Tad pielej klāt buljonu un ūdeni, ļauj buljonam vēl apm. stundu lēnām vārīties, ieliek viruma bļodā grauzdētās maizītes un pārlej gatavo virumu, ko tūliņ pasniedz galdā.
Vasaras buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Vasaras buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem no visiem dārzeņiem pa druskai burkānus, selderiņus, kāļus, puravus, kāpostus, galviņu salātus, skābenes un kartupeļus notīra, sagriež strēmelēs, uzliek ar 50 g sviesta, un pa laikam apmaisot, vāra 1/2 st. ar vāku apsegtā katlā.
- Tad pielej klāt buljonu un ūdeni, ļauj buljonam vēl apm. stundu lēnām vārīties, ieliek viruma bļodā grauzdētās maizītes un pārlej gatavo virumu, ko tūliņ pasniedz galdā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt