- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Vārīts vesels lasis saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotu lasi uzšķērž pirksta garumā tuvu galvai vēdera pusē un rūpīgi iztīra.
- Veselu ieliek līdz pusei ar karstu sālsūdeni pildītā katlā, 5 min. apvāra puslīdz gatavu un noliek vēl 10 min. vilkties siltā vietā uz pavarda.
- Galdā lasi dod traukā, siltu ar olu mērci un zaļumiem.
Vārīts vesels lasis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Vārīts vesels lasis saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotu lasi uzšķērž pirksta garumā tuvu galvai vēdera pusē un rūpīgi iztīra.
- Veselu ieliek līdz pusei ar karstu sālsūdeni pildītā katlā, 5 min. apvāra puslīdz gatavu un noliek vēl 10 min. vilkties siltā vietā uz pavarda.
- Galdā lasi dod traukā, siltu ar olu mērci un zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt