Vārīts vesels lasis

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Vārīts vesels lasis saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu lasi uzšķērž pirksta garumā tuvu galvai vēdera pusē un rūpīgi iztīra.
  2. Veselu ieliek līdz pusei ar karstu sālsūdeni pildītā katlā, 5 min. apvāra puslīdz gatavu un noliek vēl 10 min. vilkties siltā vietā uz pavarda.
  3. Galdā lasi dod traukā, siltu ar olu mērci un zaļumiem.

Vārīts vesels lasis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Vārīts vesels lasis saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu lasi uzšķērž pirksta garumā tuvu galvai vēdera pusē un rūpīgi iztīra.
  2. Veselu ieliek līdz pusei ar karstu sālsūdeni pildītā katlā, 5 min. apvāra puslīdz gatavu un noliek vēl 10 min. vilkties siltā vietā uz pavarda.
  3. Galdā lasi dod traukā, siltu ar olu mērci un zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.