- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vārīts lasis (vesels) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lasi nomazgā zvīņot nevajaga, tad pārgriež, iztīra iekšas, labi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta.
- Verdošam ūdenim piemet garšvielas, lasi un vāra ap 10 min., noņem uz lēnākas uguns.
- Karstam lasim noņem ādu, uz trauka uzklāj salveti, liek lasi.
- Garnēt var ar zaļumiem un citronu.
Vārīts lasis (vesels)
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vārīts lasis (vesels) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lasi nomazgā zvīņot nevajaga, tad pārgriež, iztīra iekšas, labi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta.
- Verdošam ūdenim piemet garšvielas, lasi un vāra ap 10 min., noņem uz lēnākas uguns.
- Karstam lasim noņem ādu, uz trauka uzklāj salveti, liek lasi.
- Garnēt var ar zaļumiem un citronu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt