Vārīts lasis (vesels)

Zivju ēdieni 8 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīts lasis (vesels) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lasi nomazgā zvīņot nevajaga, tad pārgriež, iztīra iekšas, labi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta.
  2. Verdošam ūdenim piemet garšvielas, lasi un vāra ap 10 min., noņem uz lēnākas uguns.
  3. Karstam lasim noņem ādu, uz trauka uzklāj salveti, liek lasi.
  4. Garnēt var ar zaļumiem un citronu.

Vārīts lasis (vesels)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīts lasis (vesels) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lasi nomazgā zvīņot nevajaga, tad pārgriež, iztīra iekšas, labi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta.
  2. Verdošam ūdenim piemet garšvielas, lasi un vāra ap 10 min., noņem uz lēnākas uguns.
  3. Karstam lasim noņem ādu, uz trauka uzklāj salveti, liek lasi.
  4. Garnēt var ar zaļumiem un citronu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.