Vārītas zivis

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vārītas zivis saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivju filejas sadala porciju gabalos. Pergamenta papīru sagriež tā, lai zivju gabaliņus tajā varētu labi ietīt, pārziež ar augu eļļu, uzliek pa vienam zivju gabaliņam, to pārlaista ar citrona sulas un augu eļļas maisījumu, pārkaisa ar sāli, sīki sasmalcinātiem sīpoliem, pētersīļu zaļumiem.
  2. Pēc tam zivju gabaliņu ietin pergamenta papīrā, ar diegu nosien, liek verdošā ūdenī un vāra uz mazas liesmas 15-20 minūtes.
  3. Tad no vārāmā ūdens izņem, attin papīru un zivju gabaliņus sakārto traukā.
  4. Grezno ar citrona šķēlītēm, pētersīļu zaļumiem un pasniedz ar zivju mērci, vārītiem kartupeļiem, dārzeņu salātiem.

Vārītas zivis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vārītas zivis saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivju filejas sadala porciju gabalos. Pergamenta papīru sagriež tā, lai zivju gabaliņus tajā varētu labi ietīt, pārziež ar augu eļļu, uzliek pa vienam zivju gabaliņam, to pārlaista ar citrona sulas un augu eļļas maisījumu, pārkaisa ar sāli, sīki sasmalcinātiem sīpoliem, pētersīļu zaļumiem.
  2. Pēc tam zivju gabaliņu ietin pergamenta papīrā, ar diegu nosien, liek verdošā ūdenī un vāra uz mazas liesmas 15-20 minūtes.
  3. Tad no vārāmā ūdens izņem, attin papīru un zivju gabaliņus sakārto traukā.
  4. Grezno ar citrona šķēlītēm, pētersīļu zaļumiem un pasniedz ar zivju mērci, vārītiem kartupeļiem, dārzeņu salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.