receptes

Svaigi sālīti gurķi

Konservēšana 4 Pēdējais atjauninājums: Dec 12, 2019 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Šādi gurķi sanāk dabiskā krāsā un tie ir kraukšķīgi. Šai receptei vēlams izvēlēties mazus gurķīšus. Ar apmēram 1,8 kg gurķu var piepildīt 3 litru burku, kuru patstāvīgi var papildināt.
Vienkāršs veids kā gatavo Svaigi sālīti gurķi pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurķus nomazgā aukstā ūdenī un sakārto traukā blīvās kārtās ar sāli tā, lai pēdējā kārtā būtu sāls.
  2. Burku noslēdz ar plastmasas vāciņu un novieto aukstā telpā 0 - 5C temperatūrā.
  3. Pēc gurķu tilpuma samazināšanās to papildina ar gurķiem un sāli.
  4. Pirms lietošanas gurķus mērcē aukstā ūdenī, lai atbrīvotu no liekā sāls.

Svaigi sālīti gurķi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Šādi gurķi sanāk dabiskā krāsā un tie ir kraukšķīgi. Šai receptei vēlams izvēlēties mazus gurķīšus. Ar apmēram 1,8 kg gurķu var piepildīt 3 litru burku, kuru patstāvīgi var papildināt.
Vienkāršs veids kā gatavo Svaigi sālīti gurķi pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurķus nomazgā aukstā ūdenī un sakārto traukā blīvās kārtās ar sāli tā, lai pēdējā kārtā būtu sāls.
  2. Burku noslēdz ar plastmasas vāciņu un novieto aukstā telpā 0 - 5C temperatūrā.
  3. Pēc gurķu tilpuma samazināšanās to papildina ar gurķiem un sāli.
  4. Pirms lietošanas gurķus mērcē aukstā ūdenī, lai atbrīvotu no liekā sāls.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.