Sutināti kāļi

Dārzeņu ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Jan 07, 2020 Izveidots: Mar 21, 2011
  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kāļus sutināšanai var pasniegt galdā ar treknu gaļu vai jēra kotletēm, vai karbonādi. Pārpalikumi uzsildāmi, jo biežāk uzsilda, jo ēdiens garšīgāks.
Vienkāršs veids kā gatavo Sutināti kāļi mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nolobītus, strēmelēs sagrieztus kāļus pāris reizes ieber verdošā sālsūdenī.
  2. Taukos vai sviestā tumšus apcep miltus un aplej ar spēcīgu gaļas buljonu, pieliek brūno cukuru.

Sutināti kāļi



  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kāļus sutināšanai var pasniegt galdā ar treknu gaļu vai jēra kotletēm, vai karbonādi. Pārpalikumi uzsildāmi, jo biežāk uzsilda, jo ēdiens garšīgāks.
Vienkāršs veids kā gatavo Sutināti kāļi mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nolobītus, strēmelēs sagrieztus kāļus pāris reizes ieber verdošā sālsūdenī.
  2. Taukos vai sviestā tumšus apcep miltus un aplej ar spēcīgu gaļas buljonu, pieliek brūno cukuru.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.