- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Jauno kartupeļu biezenis buljonā pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus notīra, sarīvē, liek uz sieta, pārlej ar aukstu ūdeni, no masas izskalo daļu cietes. Kartupeļus liek verdošā buljonā un sautē, līdz izzūd zaļo kartupeļu garša.
- Biezeni pasniedz ar sviestu un krējumu.
Jauno kartupeļu biezenis buljonā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Jauno kartupeļu biezenis buljonā pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus notīra, sarīvē, liek uz sieta, pārlej ar aukstu ūdeni, no masas izskalo daļu cietes. Kartupeļus liek verdošā buljonā un sautē, līdz izzūd zaļo kartupeļu garša.
- Biezeni pasniedz ar sviestu un krējumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt