Sutinātas bietes

Dārzeņu ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Jan 10, 2020 Izveidots: Mar 19, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Sutinātas bietes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Bietes nomizo, nomazgā un sagriež šķēlēs vai vienādos gabalos.
  2. Sviestu uzkarsē, un tajā vispirms ieber pusi pētersīļu un arī bietes, un ļauj bietēm 10 līdz 15 minūtes sutināties.
  3. Pielej karstu sakņu novārījumu, pieliek pēc garšas sāli un ļauj apmēram 40 - 50 minūtes vārīties, līdz šķidrums pilnīgi ievārījies.
  4. Beigās pieliek krējumu un apkaisa ar pētersīļiem un karstu pasniedz galdā.

Sutinātas bietes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Sutinātas bietes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Bietes nomizo, nomazgā un sagriež šķēlēs vai vienādos gabalos.
  2. Sviestu uzkarsē, un tajā vispirms ieber pusi pētersīļu un arī bietes, un ļauj bietēm 10 līdz 15 minūtes sutināties.
  3. Pielej karstu sakņu novārījumu, pieliek pēc garšas sāli un ļauj apmēram 40 - 50 minūtes vārīties, līdz šķidrums pilnīgi ievārījies.
  4. Beigās pieliek krējumu un apkaisa ar pētersīļiem un karstu pasniedz galdā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.