- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Sutinātas bietes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Bietes nomizo, nomazgā un sagriež šķēlēs vai vienādos gabalos.
- Sviestu uzkarsē, un tajā vispirms ieber pusi pētersīļu un arī bietes, un ļauj bietēm 10 līdz 15 minūtes sutināties.
- Pielej karstu sakņu novārījumu, pieliek pēc garšas sāli un ļauj apmēram 40 - 50 minūtes vārīties, līdz šķidrums pilnīgi ievārījies.
- Beigās pieliek krējumu un apkaisa ar pētersīļiem un karstu pasniedz galdā.
Sutinātas bietes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Sutinātas bietes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Bietes nomizo, nomazgā un sagriež šķēlēs vai vienādos gabalos.
- Sviestu uzkarsē, un tajā vispirms ieber pusi pētersīļu un arī bietes, un ļauj bietēm 10 līdz 15 minūtes sutināties.
- Pielej karstu sakņu novārījumu, pieliek pēc garšas sāli un ļauj apmēram 40 - 50 minūtes vārīties, līdz šķidrums pilnīgi ievārījies.
- Beigās pieliek krējumu un apkaisa ar pētersīļiem un karstu pasniedz galdā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt