Spinātu un kartupeļu klimpas ar mannu

Dārzeņu ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 27, 2020 Izveidots: Jan 21, 2011
  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 30min
  • Gatavošanas laiks: 30min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa spinātu un kartupeļu klimpas pašam.
Klimpu masā var iemaisīt arī olu dzeltenumus vai biezu krējumu un sasmalcinātus zaļumus.
Šādi sagatavotas klimpas labi iederas pie dažādiem buljoniem.
Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus notīra un sarīvē.
  2. Sarīvēto kartupeļu masai nospiež sulu, šķidrumu atstāj, lai nosēstos ciete.
  3. Spinātus ar mazu ūdens un sviesta piedevu sasautē, izrīvē caur sietu, lai iegūtu biezeni..
  4. Spinātu biezeni uzkarsē, maisot ieber mannu, uzbriedina, pieliek sāli un karstajā masā iemaisa nospiestos sarīvētos kartupeļus.
  5. Ar karoti masu liek sāļā ūdenī un klimpas vāra, katlu no liesmas noņem un aizvākotā traukā vēl patur kādu mirkli.
  6. No šķidruma klimpas izņem ar putukaroti, kārto traukā, pārlej ar sabrūninātu sviestu.

Spinātu un kartupeļu klimpas ar mannu



  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 30min
  • Gatavošanas laiks: 30min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa spinātu un kartupeļu klimpas pašam.
Klimpu masā var iemaisīt arī olu dzeltenumus vai biezu krējumu un sasmalcinātus zaļumus.
Šādi sagatavotas klimpas labi iederas pie dažādiem buljoniem.
Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus notīra un sarīvē.
  2. Sarīvēto kartupeļu masai nospiež sulu, šķidrumu atstāj, lai nosēstos ciete.
  3. Spinātus ar mazu ūdens un sviesta piedevu sasautē, izrīvē caur sietu, lai iegūtu biezeni..
  4. Spinātu biezeni uzkarsē, maisot ieber mannu, uzbriedina, pieliek sāli un karstajā masā iemaisa nospiestos sarīvētos kartupeļus.
  5. Ar karoti masu liek sāļā ūdenī un klimpas vāra, katlu no liesmas noņem un aizvākotā traukā vēl patur kādu mirkli.
  6. No šķidruma klimpas izņem ar putukaroti, kārto traukā, pārlej ar sabrūninātu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.