Sparģeļu un rīsu sacepums

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 11, 2019 Izveidots: Jan 23, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Sparģeļu un rīsu sacepums saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi.
  2. Pārlej ar verdošu buljonu, aizvākotā traukā cepeškrāsnī sautē, līdz rīsi būs uzbrieduši.
  3. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek kārtu rīsu, kārtu novārītu vai izsautētu sparģeļu, virsū rīsus, pārlej ar sakultu olu un piena maisījumu, pārkaisa ar rīvmaizi, pārliek ar sviesta gabaliņiem, krāsnī sacep.

Sparģeļu un rīsu sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Sparģeļu un rīsu sacepums saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi.
  2. Pārlej ar verdošu buljonu, aizvākotā traukā cepeškrāsnī sautē, līdz rīsi būs uzbrieduši.
  3. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek kārtu rīsu, kārtu novārītu vai izsautētu sparģeļu, virsū rīsus, pārlej ar sakultu olu un piena maisījumu, pārkaisa ar rīvmaizi, pārliek ar sviesta gabaliņiem, krāsnī sacep.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.