Smalks liellopa gaļas buljons

Buljoni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 17, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Smalks liellopa gaļas buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sagriež mazos četrkantainos gabaliņos, kaulus sacērt smalkus, un uzliek vārīties ar 2 l aukstā ūdens.
  2. Kad buljons uzvārījies, nosmeļ putas, pieliek pētersīļus, selerijas un sāli.
  3. Katlu apsedz ar vāku un novelk no uguns, ļaujot buljonam kādas 3 st. karstumā lēni vārīties.
  4. Beigās nosmeļ taukus, nogaršo un tūliņ arī pasniedz galdā.
  5. Piedevām ņem 100 g makaronus.

Smalks liellopa gaļas buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Smalks liellopa gaļas buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sagriež mazos četrkantainos gabaliņos, kaulus sacērt smalkus, un uzliek vārīties ar 2 l aukstā ūdens.
  2. Kad buljons uzvārījies, nosmeļ putas, pieliek pētersīļus, selerijas un sāli.
  3. Katlu apsedz ar vāku un novelk no uguns, ļaujot buljonam kādas 3 st. karstumā lēni vārīties.
  4. Beigās nosmeļ taukus, nogaršo un tūliņ arī pasniedz galdā.
  5. Piedevām ņem 100 g makaronus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.