- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Smalks liellopa gaļas buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, sagriež mazos četrkantainos gabaliņos, kaulus sacērt smalkus, un uzliek vārīties ar 2 l aukstā ūdens.
- Kad buljons uzvārījies, nosmeļ putas, pieliek pētersīļus, selerijas un sāli.
- Katlu apsedz ar vāku un novelk no uguns, ļaujot buljonam kādas 3 st. karstumā lēni vārīties.
- Beigās nosmeļ taukus, nogaršo un tūliņ arī pasniedz galdā.
- Piedevām ņem 100 g makaronus.
Smalks liellopa gaļas buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Smalks liellopa gaļas buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, sagriež mazos četrkantainos gabaliņos, kaulus sacērt smalkus, un uzliek vārīties ar 2 l aukstā ūdens.
- Kad buljons uzvārījies, nosmeļ putas, pieliek pētersīļus, selerijas un sāli.
- Katlu apsedz ar vāku un novelk no uguns, ļaujot buljonam kādas 3 st. karstumā lēni vārīties.
- Beigās nosmeļ taukus, nogaršo un tūliņ arī pasniedz galdā.
- Piedevām ņem 100 g makaronus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt