receptes

Sivēna Gaļas buljons ar saldiem, sutinātiem kāpostiem

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Mar 03, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Sivēna Gaļas buljons ar saldiem, sutinātiem kāpostiem mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem 1,5 kg sivēna mugurkaula, sakapā pamazos gabaliņos un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni.
  2. Kad virumam nosmeltas putas, pieliek sāli, 6 piparus un virces, lauru lapu, sīpolu, karoti sviesta un izvāra gaļu mīkstu. Virumu nokāš caur sietu, ielej atpakaļ katliņā, pieliek klāt divas apdarītas gareniski astoņās daļās sagrieztas kāpostu galviņas bez kacēniem, uzliek katliņam vāku un izsutina kāpostus mīkstus.
  3. Saberž karoti miltu ar karoti sviesta, atšķaida ar lāsīti viruma un pielej kāpostiem.
  4. Gaļu saliek bļodas vidū, un kāpostus apkārt.

Sivēna Gaļas buljons ar saldiem, sutinātiem kāpostiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Sivēna Gaļas buljons ar saldiem, sutinātiem kāpostiem mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem 1,5 kg sivēna mugurkaula, sakapā pamazos gabaliņos un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni.
  2. Kad virumam nosmeltas putas, pieliek sāli, 6 piparus un virces, lauru lapu, sīpolu, karoti sviesta un izvāra gaļu mīkstu. Virumu nokāš caur sietu, ielej atpakaļ katliņā, pieliek klāt divas apdarītas gareniski astoņās daļās sagrieztas kāpostu galviņas bez kacēniem, uzliek katliņam vāku un izsutina kāpostus mīkstus.
  3. Saberž karoti miltu ar karoti sviesta, atšķaida ar lāsīti viruma un pielej kāpostiem.
  4. Gaļu saliek bļodas vidū, un kāpostus apkārt.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.