- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Sivēna Gaļas buljons ar saldiem, sutinātiem kāpostiem mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem 1,5 kg sivēna mugurkaula, sakapā pamazos gabaliņos un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni.
- Kad virumam nosmeltas putas, pieliek sāli, 6 piparus un virces, lauru lapu, sīpolu, karoti sviesta un izvāra gaļu mīkstu. Virumu nokāš caur sietu, ielej atpakaļ katliņā, pieliek klāt divas apdarītas gareniski astoņās daļās sagrieztas kāpostu galviņas bez kacēniem, uzliek katliņam vāku un izsutina kāpostus mīkstus.
- Saberž karoti miltu ar karoti sviesta, atšķaida ar lāsīti viruma un pielej kāpostiem.
- Gaļu saliek bļodas vidū, un kāpostus apkārt.
Sivēna Gaļas buljons ar saldiem, sutinātiem kāpostiem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Sivēna Gaļas buljons ar saldiem, sutinātiem kāpostiem mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem 1,5 kg sivēna mugurkaula, sakapā pamazos gabaliņos un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni.
- Kad virumam nosmeltas putas, pieliek sāli, 6 piparus un virces, lauru lapu, sīpolu, karoti sviesta un izvāra gaļu mīkstu. Virumu nokāš caur sietu, ielej atpakaļ katliņā, pieliek klāt divas apdarītas gareniski astoņās daļās sagrieztas kāpostu galviņas bez kacēniem, uzliek katliņam vāku un izsutina kāpostus mīkstus.
- Saberž karoti miltu ar karoti sviesta, atšķaida ar lāsīti viruma un pielej kāpostiem.
- Gaļu saliek bļodas vidū, un kāpostus apkārt.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt