- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 10
- Gatavošanas laiks: 10
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Sālīts lasis 1 mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lasi nemazgā, bet noslauka ar mitru drānu, tad ar asu nazi griež gar muguras asaku līdz vēdara dobumam, izplūstošās asinis tūliņ noslauka, izņem iekšējos orgānus, izslauka asinis, nogriež galvu, asti, izdala muguras asaku.
- Filejas sagriež mazākos gabalos atbilstoši sālāmā trauka lielumam, katru gabalu no abām pusēm apmērcē vārāmās sāls un cukura maisījumā un liek traukā ar ādas pusi uz leju, virsū liek otru gabalu ar ādu uz virspusi.
- Uzliek slogu. Jāraugas, lai slogs būtu tik smags, ka gaiss starp fileja gabaliem būtu izspiests un tai vietā radies sālījums. Ilgākai glabāšanai drāniņu samērcē eļļā.
Sālīts lasis 1
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 10
- Gatavošanas laiks: 10
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Vienkāršs veids kā gatavo Sālīts lasis 1 mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lasi nemazgā, bet noslauka ar mitru drānu, tad ar asu nazi griež gar muguras asaku līdz vēdara dobumam, izplūstošās asinis tūliņ noslauka, izņem iekšējos orgānus, izslauka asinis, nogriež galvu, asti, izdala muguras asaku.
- Filejas sagriež mazākos gabalos atbilstoši sālāmā trauka lielumam, katru gabalu no abām pusēm apmērcē vārāmās sāls un cukura maisījumā un liek traukā ar ādas pusi uz leju, virsū liek otru gabalu ar ādu uz virspusi.
- Uzliek slogu. Jāraugas, lai slogs būtu tik smags, ka gaiss starp fileja gabaliem būtu izspiests un tai vietā radies sālījums. Ilgākai glabāšanai drāniņu samērcē eļļā.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt