Pagatavot vienkārši sālītas skābenes ziemai savā virtuvē.
Sālīšanai sagatavotās lapas var arī negriezt, ja tās nav pāraugušas. No skābeņu lapām izlasa rupjos kātus, bojātas lapas. Kad sālīšana pabeigta, tad skābenes novieto vēsā vietā. Pirms lietošanas ieteicams skābenes 1-2 stundas mērcēt ūdenī, lai noņemtu lieko sāli.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Pagatavot vienkārši sālītas skābenes ziemai savā virtuvē.
Sālīšanai sagatavotās lapas var arī negriezt, ja tās nav pāraugušas. No skābeņu lapām izlasa rupjos kātus, bojātas lapas. Kad sālīšana pabeigta, tad skābenes novieto vēsā vietā. Pirms lietošanas ieteicams skābenes 1-2 stundas mērcēt ūdenī, lai noņemtu lieko sāli.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.