- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Salāti Delikatese saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cietus, sarkanus tomātus nomazgā, noslauka un sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
- Nepāraugušus gurķus nomazgā, nomizo un arī sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
- Puravu saknes notīra un sagriež plānās ripiņās - gredzenos.
- Ziedu kāpostu galviņas sadala mazākās daļiņās un patur 40 min. sāls ūdenī, lai atbrīvotos no kāpostu kāpuriem, ja tādi tajos ir.
- Pupiņu un cukurzirņu pākstīm nogriež slīpi abus galus, apvāra sālsūdenī pusmīkstas, tad strauji atdzesē aukstā ūdenī.
- Pusmīkstas apvāra ziedu kāpostu daļiņas.
- Dezinficētā burkā kārtām ievieto gurķus, tomātus, pupiņu pākstis, ziedu kāpostus, zirnīšu pākstis, puravus utt.
- Pa starpām gar burkas malām ieliek pētersīļu un diļļu lapas.
- Piepildītai burkai uzlej olīveļļu, pārkaisa citronskābi un pārlej ar karstu sāls un cukura ūdeni.
- Burkai uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 90C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes un litra burkas - 30 minūtes.
- Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē, apgāž ar vāciņiem uz leju. Atdzisušas novieto vēsā vietā.
Salāti Delikatese
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Salāti Delikatese saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cietus, sarkanus tomātus nomazgā, noslauka un sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
- Nepāraugušus gurķus nomazgā, nomizo un arī sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
- Puravu saknes notīra un sagriež plānās ripiņās - gredzenos.
- Ziedu kāpostu galviņas sadala mazākās daļiņās un patur 40 min. sāls ūdenī, lai atbrīvotos no kāpostu kāpuriem, ja tādi tajos ir.
- Pupiņu un cukurzirņu pākstīm nogriež slīpi abus galus, apvāra sālsūdenī pusmīkstas, tad strauji atdzesē aukstā ūdenī.
- Pusmīkstas apvāra ziedu kāpostu daļiņas.
- Dezinficētā burkā kārtām ievieto gurķus, tomātus, pupiņu pākstis, ziedu kāpostus, zirnīšu pākstis, puravus utt.
- Pa starpām gar burkas malām ieliek pētersīļu un diļļu lapas.
- Piepildītai burkai uzlej olīveļļu, pārkaisa citronskābi un pārlej ar karstu sāls un cukura ūdeni.
- Burkai uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 90C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes un litra burkas - 30 minūtes.
- Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē, apgāž ar vāciņiem uz leju. Atdzisušas novieto vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt