Salāti Delikatese

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 05, 2019 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Salāti Delikatese saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cietus, sarkanus tomātus nomazgā, noslauka un sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
  2. Nepāraugušus gurķus nomazgā, nomizo un arī sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
  3. Puravu saknes notīra un sagriež plānās ripiņās - gredzenos.
  4. Ziedu kāpostu galviņas sadala mazākās daļiņās un patur 40 min. sāls ūdenī, lai atbrīvotos no kāpostu kāpuriem, ja tādi tajos ir.
  5. Pupiņu un cukurzirņu pākstīm nogriež slīpi abus galus, apvāra sālsūdenī pusmīkstas, tad strauji atdzesē aukstā ūdenī.
  6. Pusmīkstas apvāra ziedu kāpostu daļiņas.
  7. Dezinficētā burkā kārtām ievieto gurķus, tomātus, pupiņu pākstis, ziedu kāpostus, zirnīšu pākstis, puravus utt.
  8. Pa starpām gar burkas malām ieliek pētersīļu un diļļu lapas.
  9. Piepildītai burkai uzlej olīveļļu, pārkaisa citronskābi un pārlej ar karstu sāls un cukura ūdeni.
  10. Burkai uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 90C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes un litra burkas - 30 minūtes.
  11. Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē, apgāž ar vāciņiem uz leju. Atdzisušas novieto vēsā vietā.

Salāti Delikatese



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Salāti Delikatese saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cietus, sarkanus tomātus nomazgā, noslauka un sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
  2. Nepāraugušus gurķus nomazgā, nomizo un arī sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
  3. Puravu saknes notīra un sagriež plānās ripiņās - gredzenos.
  4. Ziedu kāpostu galviņas sadala mazākās daļiņās un patur 40 min. sāls ūdenī, lai atbrīvotos no kāpostu kāpuriem, ja tādi tajos ir.
  5. Pupiņu un cukurzirņu pākstīm nogriež slīpi abus galus, apvāra sālsūdenī pusmīkstas, tad strauji atdzesē aukstā ūdenī.
  6. Pusmīkstas apvāra ziedu kāpostu daļiņas.
  7. Dezinficētā burkā kārtām ievieto gurķus, tomātus, pupiņu pākstis, ziedu kāpostus, zirnīšu pākstis, puravus utt.
  8. Pa starpām gar burkas malām ieliek pētersīļu un diļļu lapas.
  9. Piepildītai burkai uzlej olīveļļu, pārkaisa citronskābi un pārlej ar karstu sāls un cukura ūdeni.
  10. Burkai uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 90C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes un litra burkas - 30 minūtes.
  11. Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē, apgāž ar vāciņiem uz leju. Atdzisušas novieto vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.