- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Rīsu un zirnīšu zupa pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Buljonu uzsilda līdz karsts, liek vārīties nomazgatus rīsus un sasmalcinatas garšsaknes.
- Kad rīsi būs mīksti, zupā ieber konservētus zaļos zirnīšus un ripiņās sagrieztus cīsiņus, izkarsē un pēc garšas pieliek sāli.
- Pasniedzot zupai pārkaisa ar smalki grieztiem zaļumiem, pievieno sviestu vai krējumu.
Rīsu un zirnīšu zupa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Rīsu un zirnīšu zupa pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Buljonu uzsilda līdz karsts, liek vārīties nomazgatus rīsus un sasmalcinatas garšsaknes.
- Kad rīsi būs mīksti, zupā ieber konservētus zaļos zirnīšus un ripiņās sagrieztus cīsiņus, izkarsē un pēc garšas pieliek sāli.
- Pasniedzot zupai pārkaisa ar smalki grieztiem zaļumiem, pievieno sviestu vai krējumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt