Rīsu un zirnīšu zupa

Zupas 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 17, 2019 Izveidots: Feb 04, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Rīsu un zirnīšu zupa pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Buljonu uzsilda līdz karsts, liek vārīties nomazgatus rīsus un sasmalcinatas garšsaknes.
  2. Kad rīsi būs mīksti, zupā ieber konservētus zaļos zirnīšus un ripiņās sagrieztus cīsiņus, izkarsē un pēc garšas pieliek sāli.
  3. Pasniedzot zupai pārkaisa ar smalki grieztiem zaļumiem, pievieno sviestu vai krējumu.

Rīsu un zirnīšu zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Rīsu un zirnīšu zupa pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Buljonu uzsilda līdz karsts, liek vārīties nomazgatus rīsus un sasmalcinatas garšsaknes.
  2. Kad rīsi būs mīksti, zupā ieber konservētus zaļos zirnīšus un ripiņās sagrieztus cīsiņus, izkarsē un pēc garšas pieliek sāli.
  3. Pasniedzot zupai pārkaisa ar smalki grieztiem zaļumiem, pievieno sviestu vai krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.