- Porcija: 10 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 15
- Gatavošanas laiks: 2h
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Kā gatavot Reņģu buljons mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomazgā pāris kāļu svaigu reņģu, uzliek vārīt ar 4 l auksta ūdens.
- Kad putas nosmeltas, pieliek sāli, piparus, sīpolu, lauru lapu, karoti sviesta un ļauj reņģēm izvārīties gatavām.
- Tad satumina ar 1/2 l saldā krējumā iemaisītu miltu mazumiņu un pieliek klāt smalki sagrieztus lociņus.
Reņģu buljons
- Porcija: 10 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 15
- Gatavošanas laiks: 2h
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Kā gatavot Reņģu buljons mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomazgā pāris kāļu svaigu reņģu, uzliek vārīt ar 4 l auksta ūdens.
- Kad putas nosmeltas, pieliek sāli, piparus, sīpolu, lauru lapu, karoti sviesta un ļauj reņģēm izvārīties gatavām.
- Tad satumina ar 1/2 l saldā krējumā iemaisītu miltu mazumiņu un pieliek klāt smalki sagrieztus lociņus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt