Reņģu buljons

Buljoni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 22, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: 10 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 15
  • Gatavošanas laiks: 2h
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Kā gatavot Reņģu buljons mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgā pāris kāļu svaigu reņģu, uzliek vārīt ar 4 l auksta ūdens.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek sāli, piparus, sīpolu, lauru lapu, karoti sviesta un ļauj reņģēm izvārīties gatavām.
  3. Tad satumina ar 1/2 l saldā krējumā iemaisītu miltu mazumiņu un pieliek klāt smalki sagrieztus lociņus.

Reņģu buljons



  • Porcija: 10 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 15
  • Gatavošanas laiks: 2h
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Kā gatavot Reņģu buljons mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgā pāris kāļu svaigu reņģu, uzliek vārīt ar 4 l auksta ūdens.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek sāli, piparus, sīpolu, lauru lapu, karoti sviesta un ļauj reņģēm izvārīties gatavām.
  3. Tad satumina ar 1/2 l saldā krējumā iemaisītu miltu mazumiņu un pieliek klāt smalki sagrieztus lociņus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.