Reņģes ceptas

Zivju ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Reņģes ceptas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas un nomazgātas svaigas reņģes apviļā miltos, sakuļ olu dzeltenumā un beigās berztā baltmaizē.
  2. Cep pannā sviestā no abām pusēm līdz tās ir dzeltenas. Var ari ņemt uz pusēm sviestu ar taukiem.
  3. Galdā reņģes dod lēzenā traukā, ko garnē ar citrona šķēlēm, klāt dod kartupeļus, zaļumu vai gurķu salātus.

Reņģes ceptas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Reņģes ceptas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas un nomazgātas svaigas reņģes apviļā miltos, sakuļ olu dzeltenumā un beigās berztā baltmaizē.
  2. Cep pannā sviestā no abām pusēm līdz tās ir dzeltenas. Var ari ņemt uz pusēm sviestu ar taukiem.
  3. Galdā reņģes dod lēzenā traukā, ko garnē ar citrona šķēlēm, klāt dod kartupeļus, zaļumu vai gurķu salātus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.