- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Reņģes ceptas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas un nomazgātas svaigas reņģes apviļā miltos, sakuļ olu dzeltenumā un beigās berztā baltmaizē.
- Cep pannā sviestā no abām pusēm līdz tās ir dzeltenas. Var ari ņemt uz pusēm sviestu ar taukiem.
- Galdā reņģes dod lēzenā traukā, ko garnē ar citrona šķēlēm, klāt dod kartupeļus, zaļumu vai gurķu salātus.
Reņģes ceptas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Reņģes ceptas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas un nomazgātas svaigas reņģes apviļā miltos, sakuļ olu dzeltenumā un beigās berztā baltmaizē.
- Cep pannā sviestā no abām pusēm līdz tās ir dzeltenas. Var ari ņemt uz pusēm sviestu ar taukiem.
- Galdā reņģes dod lēzenā traukā, ko garnē ar citrona šķēlēm, klāt dod kartupeļus, zaļumu vai gurķu salātus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt