Puķkāpostu biezeņa buljons

Buljoni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Puķkāpostu biezeņa buljons savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galviņas nomazgā, sagriež un vāra ar mazsālītu ūdeni un sviestu, kamēr tās sašķīdušas.
  2. Miltus samīca ar sviestu, pamazām kuļot pielej klāt gatavo gaļas buljonu un pievieno caur sietiņu izberztu puķkāpostu biezeni.
  3. Gatavo buljonu kuļot, verdošu pārlej buljona bļodā ar saldu krējumu sakultiem olu dzeltenumiem.

Puķkāpostu biezeņa buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Puķkāpostu biezeņa buljons savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galviņas nomazgā, sagriež un vāra ar mazsālītu ūdeni un sviestu, kamēr tās sašķīdušas.
  2. Miltus samīca ar sviestu, pamazām kuļot pielej klāt gatavo gaļas buljonu un pievieno caur sietiņu izberztu puķkāpostu biezeni.
  3. Gatavo buljonu kuļot, verdošu pārlej buljona bļodā ar saldu krējumu sakultiem olu dzeltenumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.