- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Puķkāpostu biezeņa buljons savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galviņas nomazgā, sagriež un vāra ar mazsālītu ūdeni un sviestu, kamēr tās sašķīdušas.
- Miltus samīca ar sviestu, pamazām kuļot pielej klāt gatavo gaļas buljonu un pievieno caur sietiņu izberztu puķkāpostu biezeni.
- Gatavo buljonu kuļot, verdošu pārlej buljona bļodā ar saldu krējumu sakultiem olu dzeltenumiem.
Puķkāpostu biezeņa buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Puķkāpostu biezeņa buljons savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galviņas nomazgā, sagriež un vāra ar mazsālītu ūdeni un sviestu, kamēr tās sašķīdušas.
- Miltus samīca ar sviestu, pamazām kuļot pielej klāt gatavo gaļas buljonu un pievieno caur sietiņu izberztu puķkāpostu biezeni.
- Gatavo buljonu kuļot, verdošu pārlej buljona bļodā ar saldu krējumu sakultiem olu dzeltenumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt